Online Formulieren webapp

"Online Formulieren op al uw devices"

Online Formulieren Webapp:
deze eenvoudige en doeltreffende online oplossing voor al uw Online Formulieren op al uw devices met een internetverbinding. De Online Formulieren Webapp is een online formulier met de mogelijkheid tot het zetten van een handtekening (op smartphone, tablet of zelfs op de desktop met de muis). De Online Formulieren WebApp heeft een eigen backoffice, maar werkt alleen online. Het grote voordeel van de Online Formulieren WebApp is dat deze voordelig is en er makkelijk verschillende formulieren aangemaakt kunnen worden. Deze toepassing is zeer geschikt voor bedrijven die intern (onder hetzelfde dak) formulieren gebruiken of die ook buitenhuis werken met devices die een online verbinding hebben (smartphone, tablet).

Toepassingen:
- Distributie centra
- Gezondheidscentra
- Thuiszorg
- Productiebedrijven
- Onderwijsinstellingen

Hoe werkt de Online Formulieren Webapp:

Wij maken uw eerste online formulier digitaal. U krijgt een unieke login waarmee u bij uw formulier(en) kunt. Uw eigen gegevens en huisstijl zijn voorgeprogrammeerd. Na inlog voert u de gegevens van bijvoorbeeld uw klant in en kunt u het formulier invullen (met naar wens multiple choice-vragen, ja/nee-vragen, vragen met vrij invulveld, vragen met voorgedefinieerde antwoorden etc.), tot slot plaatst u onderaan het formulier de handtekeningen (van klant, cliënt, bedrijfsvertegenwoordiger etc.).

De Online Formulieren Webapp maakt van het ingevulde formulier een PDF. Deze wordt, na akkoord, verzonden. Snel, makkelijk en direct digitaal te archiveren. Tevens kan de informatie in het back-office systeem opgeroepen worden en staan alle formulieren daar netjes en veilig. Tevens is er een mogelijkheid om de data te exporteren middels csv/ Excel.

Daarom is deze oplossing geschikt voor bedrijven/ ondernemers die werken met telkens nieuwe klanten of formulieren. Denk aan een kliniek waarbij vragen rondom gezondheid beantwoord en ondertekend moeten worden voorafgaand aan een behandeling. Of aan een productiebedrijf die tijdens de productie test- of controleresultaten moet vastleggen. Een distributiecentrum die de in-uitgaande goederen digitaal wil vastleggen. Een facilitaire afdeling binnen een groot bedrijfspand (ziekenhuis bijvoorbeeld) die controles en reparaties uitvoert.

Wilt u weten hoe u de Online Formulieren Web App kunt inzetten?

Vraag het ons volledig en vrijblijvend:

 

Laat hier direct uw e-mailadres achter en wij nemen contact op om u te informeren over de mogelijkheden.

Bedankt voor uw bericht!