Online en Offline Formulieren App

"Al uw formulieren in een Online Formulieren (native) App, online en offline beschikbaar"

Online en Offline Formulieren App: al uw formulieren in een App, online en offline overal beschikbaar

Algemeen
De Online en Offline Formulieren App is een toepassing voor invullen, verzenden en archiveren van formulieren inclusief een handtekening. Het bestaat uit een App voor de iPad en een online webapplicatie. De Online en Offline Formulieren App is met name geschikt voor organisaties en instellingen die op grote schaal formulieren toepassen in hun proces en veelal op diverse locaties werkzaam zijn. Het grote voordeel is dat er een online en offline applicatie is zodat er overal mee gewerkt kan worden. Tevens kunnen er koppelingen gemaakt worden met uw eigen software zodat gegevens van klanten, studenten, woningen, etc. al in de formulieren “ingeladen” kunnen worden.


Toepassingen:
- Scholen/Onderwijsinstellingen (beoordelingen op locatie)
- Bouwbedrijven (renovatieprojecten)
- Woningbouwverenigingen (opleveringen)
- Thuiszorg

Hoe werkt de Online en Offline Formulieren App:
Wij bouwen uw formulieren volledig in uw huisstijl in de App die we voor uw bedrijf ontwikkelen. Wij krijgt een unieke inlog en u kunt aan alle gebruikers rollen en rechten toekennen wie van welk formulier gebruik kan maken of informatie kan bekijken.

Al de gegevens die nodig zijn om de formulieren verder in te vullen worden gesynchroniseerd met de app op de iPad. De formulieren worden op maat gemaakt in de huisstijl van de instelling. Een formulier kan uit één of meerdere pagina’s bestaan. De formulieren kunnen ingevuld worden zonder een internetverbinding. Alle ingevulde informatie blijft op de iPad bewaard. Wanneer er een internetverbinding beschikbaar is kunnen de gegevens met de webapplicatie worden gesynchroniseerd.

Handtekeningen
Na het invullen van een formulier, bijvoorbeeld een beoordeling, kunnen alle betrokken partijen fysiek een handtekening zetten op het scherm van de iPad.

PDF documenten
De app genereert een PDF document met daarin de handtekeningen en verstuurd deze per mail naar alle betrokken partijen. Een kopie wordt gearchiveerd in de webapplicatie. Bij een volgend bezoek kunnen de formulieren van een vorige bezoeken worden ingezien.

Voordelen en eigenschappen
- De combinatie van een iPad app en een webapplicatie.
- Formulieren invullen mogelijk zonder actieve internetverbinding.
- Handtekeningen zetten op het scherm van de iPad.
- Automatische distributie van getekende formulieren per e-mail.
- Automatische archivering van getekende formulieren.
- Gevens invoeren op een PC en synchroniseren met de iPad.Laat hier direct uw e-mailadres achter en wij nemen contact op om u te informeren over de mogelijkheden.

Bedankt voor uw bericht!